Computer problemen

Heeft u een probleem met uw computer? Rare foutmeldingen, geen beeld of hij start helemaal niet meer op en al uw foto’s en bestanden staan nog op de harde schijf?
Misschien heeft u een keer iets schadelijks gedownload, een programma niet goed verwijderd of uw apparaat heeft gewoon de geest gegeven. Maar hulp is om de hoek.
Na een (vaak kosteloze) diagnose van het probleem bepalen we samen de gewenste oplossing: Herstel, nieuwe onderdelen, een backup van bestanden of advies voor aankoop van een nieuw apparaat.

Waarom kiezen voor Computer Service Steenbergen?
Met ruim 20 jaar ervaring in de IT ben ik op de hoogte van de mogelijkheden en als zelfstandig ondernemer flexibel, betaalbaar en beschikbaar voor computerhulp op kantoor en aan huis.

Met welke computer problemen kunt u bij mij terecht?
Laptop problemen en pc problemen, Microsoft Windows instellen en hardware zoals printers, scanners, externe harde schijven, modems en routers.
Bent u slachtoffer van oplichting via phishing mails, ransomware die uw systeem gijzelt of andere praktijken? Ook hier kan ik u van dienst zijn.
Ook kunt u bij me terecht met telefoons (iPhone, Android, Blackberry), tablets (iPad, Android), televisies of (netwerk) mediaspelers.

Twijfelt u? Na telefonisch overleg kunnen we bepalen of ik u van dienst kan zijn.

Waar helpt Computer Service Steenbergen?
Naast Steenbergen help ik u ook graag als u een computerprobleem heeft in de omgeving zoals bijvoorbeeld Tholen, Dinteloord, Welberg, De Heen, Nieuw-Vossemeer, Oud-Vossemeer, Halsteren, Bergen op Zoom, Lepelstraat, Moerstraten, Wouw of Kruisland.

contact opnemen »